Cine suntem noi: Magazinul online CadouriSelecte.ro a luat fiinta in anul 2011 din pasiunea pentru simbolurile feng shui si totodata din dragostea pentru cadouri. CadouriSelecte.ro a ajuns in scurt timp unul dintre cele mai importante magazine din domeniul feng shui. Gandit inca de la inceput a fi un magazin de cadouri si totodata un magazin cu obiecte feng shui, site-ul a inceput treptat sa fie un competitor important pe aceste piata.

Deoarece competitia in domeniul cadourilor este foarte acerba, a fost nevoie sa venim cu ceva nou. In primul rand avem preturi foarte competitive, produse deosebit de atractive si diversificate, oferte speciale, seriozitate si profesionalism.

Suntem intr-o continua expansiune! Saptamanal adaugam zeci si chiar sute de produse noi pe site.

Cadourile feng shui sunt deosebit de apreciate deoarece toate “spun” o anumita poveste, au o anumita insemnatate si sunt foarte multi practicanti feng shui. Cele mai multe comenzi pentru cadouri feng shui vin din Banat si Moldova, dar asta nu inseamna ca nu avem comenzi si din restul zonelor tarii.

Luna trecuta am reusit sa schimbam cu totul fata CadouriSelecte.ro dupa o munca asidua si am reinceput campaniile de optimizare si promovare.

Suntem intre primele 5 magazine feng shui de pe piata din Romania si dorim sa ajungem tot pe aceleasi pozitii pentru categoria cadouri.

Am inceput sa ne axam in principal pe adaugarea in magazin in principal a cadourilor de interes general si momentan mai adaugam aproximativ 10-20% produse pe nisa feng shui.

Campania se adreseaza tuturor celor ce sunt in cautarea unui cadou unic si aparte. Fie ca este vorba de un cadou feng shui sau un cadou traditional, dorim sa oferim o gama larga de produse pentru a multumi toti clientii.

Durata campaniei este nelimitata. Ne asteptam de la aceasta campanie sa genereze trafic, consolidarea brandului si, evident, vanzari cat mai mari. Doresc doar Campania Cost Per Sale (CPS).

Categorie – Cadouri.

Tip campanie – CPS.

Comision – 12%.

Recurenta – 2 luni.

Target – persoanele in cautare de cadouri.