Stimate colaborator,

Multumim pentru increderea acordata in momentul in care ati decis sa deveniti  utilizator Piata Digitala prin website-ul www.piatadigitala.ro.

Prin urmare, va informam ca, incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare <<Regulamentul>> sau cunoscut prin acornimul GDPR) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene si intareste vechea legislatie si o uniformizeaza la nivelul tuturor tarilor din UE (In Romania, pana la GDPR, exista Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora).

Piata Digitala se aliniaza prevederilor Regulamentului si isi indeplineste obligatiile prin actualizarea datelor personale, prin pastrarea/distrugerea acestora in conditii de siguranta, prin colectarea /stocarea unui numar limitat de date personale (doar cele absolut necesare prelucrarii), prin protejarea datelor cu caracter personal de pierderea lor, protejarea de accesul neautorizat la ele,  securizarea instrumentelor de lucru, actualizare politici si prin luarea unor masuri de siguranta procedurale pentru protejarea lor.

Datele personale pe care ni le incredintati vor fi utilizate pentru a va putea intocmi factura, pentru a mentine contactul cu d-voastra, pentru a va aduce la cunostinta noile campanii de promovare sau pentru a va comunica mesaje administrative legate de contul dvs de utilizator Piata Digitala.

Dorim sa va informam in continuare si asupra drepturilor pe care vi le confera Regulamentul 2016/679/UE: dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul de a fi uitat, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate, dreptul de a depune o plangere, dreptul la despagubiri. Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul nostru (prin servicii de curierat/posta) sau scanata prin email.

Deasemenea, Termenii si conditiile, respectiv Acordul de confidentialitate aferente website-ului www.piatadigitala.ro au fost actualizate conform Regulamentului si va rugam respectuos sa le consultati si va exprimati acordul expres cu privire la acestea.

Pentru nemultumiri, cereri sau intrebari legate de prelucrarea datelor personale va puteti adresa:

Persoana de contact: KATALIN VURA / Tel 0731 016 064 / email katalin.vura@piatadigitala.ro

Va multumim,

Echipa Piata Digitala