Infiintat in 2007, brandul AZAY reprezinta un stil de viata si o stare prin care celebram tot ce e estetic si vibrant.

Suntem Furnizor al Casei Regale a Romaniei, cu misiunea asumata de a reinventa in tara noastra conceptul art de la table. In acest sens, AZAY este sinonimul rafinamentului regal in arta aranjarii mesei; cele mai fine si pretioase colectii de servicii de masa, tacamuri, pahare, obiecte decorative si cadouri pentru momentele importante ale vietii. Sunt obiecte-povesti ce ne insotesc pe parcursul vietii si care, prin calitate si durabilitate, se pot lasa mostenire.

Am adus in Romania Furnizori Oficiali ai Casei Regale a Marii Britanii, manufacturi istorice de patrimoniu, designeri si ateliere ale caror nume cladite in sute de ani definesc pasiunea pentru frumos si maiestria acestora pentru crearea confortului.

Branduri:

JL Coquet: portelan de Limoges pictat manual cu aur si platina;

Wedgwood (1754): seturi de masa din cel mai fin portelan englezesc;

Salviati (1859): pahare si obiecte decorative din cristal de Venetia, preferate de nobilime si casele regale din intreaga lume;

Arthur Price of England (1902): cadouri, obiecte decorative si tacamuri din argint;

Mario Cioni (1953): cristal modelat manual de maestrii cristalieri de la Florenta;

Clive Christian: portelan si tacamuri aurite;

Vera Wang: portelan, cristal, cadouri si obiecte decorative argintate, etc.

Ne place sa credem ca in fiecare zi aducem un plus de frumusete, originalitate si incantare in modul in care este perceputa arta oferirii cadourilor. Si stim ca astazi, piesele noastre innobileaza interioarele, fac oamenii fericiti si infrumuseteaza mesele!

De aceea am creeat AZAY!

Campanie: (545) Azay.

Categorie: Cadouri.

Tip campanie: CPS.

Comision: 5%.

Recurenta: 1 luna.

Target: femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 16 si 65 de ani, in special din mediul urban, in special cei in cautare de cadouri.