RATA DE CONVERSIE EXCELENTA!

COMISION FIX DE 9 EURO.

FORMULAR DE COMANDA FOARTE SIMPLU DE UTILIZAT: DOAR 2 CAMPURI.

Produsul Zero Diet este o solutie revolutionara care ajuta la pierderea kilogramelor in plus prin beneficiile terapiei auriculare. Pierderea in greutate nu a fost niciodata atat de usoara fara pastile de slabit si diete!

Redu senzatia de foame si incepe sa pierzi kilogramele in plus.

Oferta include 1 Dispozitiv Zerodiet + 1 dispozitiv Zerodiet GRATUIT, Transport Gratuit si Garantia Satisfactiei pentru 30 de zile (cumparatorul poate returna produsul si poate solicita returnarea banilor cu sau fara motiv in aceasta perioada). Comisioanele aprobate nu se recalculeaza in cazul in care cumparatorul solicita returnarea banilor.

Formularul de comanda cuprinde doar 2 campuri, ceea ce garanteaza un numar ridicat de comenzi, iar pagina pre-landing asigura o buna informare privind calitatile si modul de utilizare a produsului.

Comisionul este fix si se acorda pentru fiecare comanda confirmata telefonic, cu datele de contact valide (nume si telefon).

Procesul de preluare a comenzilor si procesul de contactare se face de catre un call center specializat, in maxim 24 de ore de la preluarea solicitarii.

Categorie – Dieta/Produse Naturiste

Tip campanie - CPA.

Comision - 9 euro.

Recurenta – 3 luni.

Target – femei din Romania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani, care vor sa slabeasca.

Important – campania este dedicata exclusiv persoanelor care au implinit varsta de 18 ani!

In cazul in care aveti nevoie de ajutorul nostru sau de mai multe instrumente publicitare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@confirmare.net.