Pe www.cabanova.com, orice companie isi poate crea un site profesionist folosind noul constructor de site Cabanova, fara a avea nevoie de cunostinte de programare. Noua generatie de sitebuilder se bazeaza pe tehnologia de viitor HTML-5.

Constructorul de site permite utiliatorilor administrarea si editarea site-urilor atat de pe ecranele computerelor, cat si de pe tablete si smarthone-uri.

Si dumneavoastra puteti profita!

Avantajele noastre:

Cabanova este un produs atractiv si usor de utilizat, care nu necesita instalare sau notiuni de programare. Este primul constructor de site-uri din lume care poate fi optimizat pentru ecranele tactile, touchpad-uri si smartphone-uri.

Functionalitatile suplimentare includ: galerii de imagini, carte de oaspeti, formulare de contact, link-ui catre social media, instrumente SEO si o gama larga de modele pentru mai mult de 100 de industrii diferite.

Profitati de dispozitivele noastre publicitare:

Bannerele noastr publicitare profesionale adauga valoare site-ului dumneavoastra!

Grupuri-tinta:

Campania noastra se adreseaza administratorilor de site-uri care au aceleasi grupuri-tinta sau grupuri-tinta similare cu ale noastre. Sunt vizate mai ales intreprinderile mici si mijlocii, din toate sectoarele de activitate. Propunem o multitudine de modele de site-uri, acoperind o larga paleta de activitati.

Alte grupuri-tinta:

Furnizori de domenii/web hosting, furnizori de solutii e-business, asociatii, furnizori de servicii DSL, marketing on-line, portaluri de download, portaluri de joburi, etc.

Conditii de participaare:

autorizare SEM.

Restrictii:

Nu acceptam site-urile cu continut fraudulos, abuziv sau ilegal.

Ne rezervam dreptul de a exclude partenerii care comit abuzuri.

Categorie – Calculatoare/Internet.

Tip campanie – CPS

Comision – 60%

Recurenta – 120 zile.

Target – Campania noastra se adreseaza administratorilor de site-uri care au aceleasi grupuri-tinta sau grupuri-tinta similare cu ale noastre. Sunt vizate mai ales intreprinderile mici si mijlocii, din toate sectoarele de activitate. Propunem o multitudine de modele de site-uri, acoperind o larga paleta de activitati. Furnizori de domenii/web hosting, furnizori de solutii e-business, asociatii, furnizori de servicii DSL, marketing on-line, portaluri de download, portaluri de joburi, etc.