Turbo Max Blue sunt plasturi complet naturali pentru marirea penisului. Daca sunt folositi regulat, utilizatorul poate sa-si mareasca penisul cu pana la 6.4 cm in doar cateva saptamani. Erectia dumneavoastra va fi mai lunga si mai puternica. Si cel mai important, acest produs nu contine componente periculoase, iar utilizarea acestuia este complet sigura.

Produsul are o rata de conversie foarte mare atunci cand este corect tintit:

- target de baza: barbati de peste 18 ani;

- durata cookie: 30 zile;

- ajutor pentru colaboratori: daca aveti nevoie de ajutoroul nostru sau al creatorilor care se ocupa de promovarea personalizata, nu ezitati sa ne contactat (aff@hccinternational.eu).

Categorie – Erotic/Adult.

Tip campanie – CPA.

Comision – 8 euro.

Recurenta – 1 luna.

Target – barbatilor care isi doresc o performanta sexuala mai buna.

Important – campania este dedicata exclusiv persoanelor care au implinit 18 ani.

ATENTIE: Piata Digitala este un sistem de Marketing Afiliat si NU este un magazin online, iar articolul de mai sus reprezinta descrierea unei campanii lansate in sistemul nostru de afiliere. Nu producem si nici nu distribuim produsul prezentat mai sus.

Comenzile pentru produsul Turbo Max Blue se pot face exclusiv ONLINE si nu exista posibilitatea plasarii comenzilor telefonic. Daca doriti sa cumparati produsul, va rugam sa dati click AICI si sa completati formularul de comanda de pe pagina produsului (formularul de comanda este jos, in capatul paginii).