In cadrul retelei de marketing afiliat Piata Digitala oferim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Pentru fiecare vanzare realizata de dumneavoastra, va vom recompensa printr-un comision.

ShopAmor.ro este un magazin online de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii. Avem peste 60000 de produse care pot satisface gusturile fiecarui client. Oferim clientilor nostri o gama larga de modele elegante, casual sau sport. Pe www.shopamor.ro veti gasi imbracaminte de firma pentru femei si barbati, incaltaminte din piele naturala, lenjerie de corp si accesorii diferite.

In fiecare zi imbogatim magazinul nostru cu aproape 100 de produse noi. Toate articolele sunt realizate prin materiale de calitate.

Pentru fiecare comanda sau vanzare de pe magazinul ShopAmor.ro, venita ca urmare a recomandarilor de pe website-ul dumneavoastra, va oferim un comision de 10% din valoarea vanzarii.

Va garantam ca in fiecare zi vom veni cu cele mai noi produse din lumea modei! Vom avea cele mai interesante campanii si promotii, ca sa atragem un numar mare de cumparatori.

Garantam ca oferim preturi avantajoase si competitive.

Un singur banner afisat pe site-ul dumneavoastra va va creste, cu siguranta, veniturile. Plata comisioanelor se face lunar, conform regulamentului Piata Digitala.

Categorie – Fashion.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 1 luna.

Target – femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani.