Let’s play with fashion!

Cu Cache Cache va insusiti moda, puteti sa indrazniti in detalii si sa combinati materiale, totul pentru a fi intr-o continua metamorfoza.

Ce puteti incerca azi cu Cache Cache?

Misiune: oferim femeilor o colectie tinereasca, stralucitoare, la moda si accesibila.

Cache Cache este marca cu istorie al Grupulul Beaumanoir (Saint-Malo, Franta). Extins pe piata internationala in 2005, a stabilit o reala complicitate cu femeile din intreaga lume in peste 1350 de magazine, din care peste 510 in Franta.

Motivul acestui succes?

Cache Cache se joaca cu moda si invita femeile sa faca la fel. Cache Cache pare ca o marca de proximitate, oferind o moda jucausa si accesibila, gratie diversificarii culorilor si a permanentei reinnoiri a colectiilor care sunt adaptate tuturor femeilor si personalitatilor.

Magazinele Cache Cache va prezinta colectiile in Franta (517 magazine), in China (639 magazine), in Italia (70 magazine), in Spania (37 magazine), in Belgia (7 magazine), in Polonia (16 magazine), in Portugalia (3 magazine), in Letonia (2 magazine), in Romania (1 magazin), in Georgia (2 magazine), in Filipine (15 magazine), in Singapore (5 magazine), in Tailanda (6 magazine), in Malaezia (7 magazine), in Indonezia (5 magazine), in Egipt (4 magazine), in Arabia Saudita (16 magazine), in Emiratele Arabe (5 magazine), in Bahrein (1 magazin), in Luxemburg (1 magazin) si in Insula reunion (1 magazin).

Cache Cache in Romania

Cache Cache a intrat in piata din Romania acum 6 ani. Clientii nostri sunt persoanele de sex feminin, in special cu varsta cuprinsa intre 15 si 45 de ani.

In ultimii ani, in urma promovarii brandului Cache Cache pe retele de socializare, cum ar fi Facebook, avem in jur de 18 700 de fani ai brandului din toata tara. Acum, strategia de dezvoltare a brandului Cache Cache pe piata romaneasca este bazata numai pe comertul online.

Cache Cache online

In fiecare saptamana, pe site, sunt propuse noi produse din colectia Cache Cache.

In permanenta avem promotii atractive si reinnoite la fiecare 2 saptamani. De asemenea, la momentul crearii contului oferim clientilor un voucher pe care il pot folosi la prima comanda, beneficiind de o reducere de 20% la produse care nu sunt deja in promotie.

Oferim transport gratuit oriunde in Romania pentru comenzile in valoare de minim 150 de lei, iar pentru comenzile mai mici costul transportului este de numai 10 lei.

Comisionul afiliatilor Piata Digitala este de 12% pentru vanzarile valide generate pe site-ul nostru si o perioada de recurenta de 1 luna de zile.

Categorie – Fashion.

Tip campanie – CPS.

Comision – 12%.

Recurenta – 1 luna.

Target – femei cu varsta cuprinsa intre 15 si 45 de ani.