MyKitty.ro deschide o usa catre universul copilariei fetitelor din ziua de astazi, care isi doresc, inca din primii ani, sa fie cochete, vesele si sa atraga atentia. Produsele marca Hello Kitty, disponibile pe site, raspund atat nevoilor practice ale parintilor, interesati de calitatea si siguranta acestora, cat si dorintelor celor mici de a avea la indemana jucarii si accesorii frumoase, viu colorate si moderne.

Oferta MyKitty.ro este clasificata atat pe grupe de varste, astfel incat cautarea in site sa fie facila si eficienta, cat si pe categorii de produse, de la jucarii si jocuri la obiecte decorative sau rechizite scolare, de la imbracaminte, incaltaminte si alte accesorii la cosmetice pentru copii si electronice.

Nu toate produsele site-ului se adreseaza fetitelor, ci si … fetitelor din fiecare femeie. Gama de ceasuri, rechizite, produse de papetarie sau accesorii pentru telefon si laptopuri bucura in egala masura copiii, adolescentii sau persoanele mature, care vor sa adauge un pic de culoare in jur.

Va invitam, asadar, pe www.mykitty.ro pentru o sesiune vesela de cumparaturi, care vor aduce bucurie garantata celor carora le sunt oferite. De la accesorii pentru bebelusi si pana la cele mai atractive articole de imbracaminte, rechizite sau cosmetice, ravnite de micutele domnisoare, www.mykitty.ro este solutia oricarui parinte care vrea sa ofere bucurie copilului sau. Toate produsele sunt adaptate nevoilor si preferintelor copiilor, indiferent ca vorbim de jucarii propriu-zise sau articloe care imita obiectele de uz practic ale adultilor (bijuterii, cosmetice) si care fac deliciul micutelor ori de cate ori au acces la ele.

Categorie – Produse Copii.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 1 luna.

Target – femei si parintii care au fetite de orice varsta.