Anko.ro este unul dintre cele mai active magazine online, cu o serie larga de produse si accesorii profesionale pentru manichiura, pedichiura si ingrijire personala. Comercializam branduri precum Zoya, ibd, Layla, Star Nail, avand o gama variata de culori si arome. Produsele sunt 100% originale, importate din SUA si oferim, la cerere, certificate de conformitate.

Suntem mandri sa putem spune ca Zoya este cunoscuta pe piata din SUA ca fiind cea mai rezistenta oja pentru unghiile naturale. Formula sa este fara toxine, fara formaldehida, rasina formaldehida, toluenn, dibutilftalatsaucamphor, putand fi folosita fara nici un risc si de femeile insarcinate, sloganul sau fiind “Zoya is the healthy colour of fashion”.

Produsele se livreaza pe tot teritoriul Romaniei prin curier rapid, cu plata ramburs (la primirea coletului). Costul transportului este de 18 lei, respectiv GRATUIT pentru comenzile de minim 350 lei.

Catre afiliati oferim un comision de 8%, el fiind aprobat in momentul receptionarii comenzii de catre client. Pentru comenzile refuzate, la cerere, se va furniza afiliatilor dovada refuzarii comenzii. Comisioanele pentru comenzile returnate de catre client ulterior primirii vor fi aprobate.

Categorie – Cosmetice/Feminin.

Tip campanie – CPS.

Comision – 8%.

Recurenta – 1 luna.

Target – femei cu varsta cuprinsa intre 16-65 de ani, saloane de frumusete, barbati si femei care sunt in cautare de cadouri pentru femei, femei insarcinate.