De ce ti-ai dori sa fii partenerul nostru?

Pentru ca…

Sensuals este un brand ce poate transforma orice tinuta obisnuita intr-una sofisticata prin haine sexy si versatile, accesorii unice de inalta calitate si bijuterii veritabile ce denota eleganta si lux! Sensuals satisface nevoia de stil si confort in acelasi timp. Articolele sunt facute special ca persoanele care le etaleaza sa iasa in evidenta intr-un stil unic si nelimitat.

Suntem o echipa tanara si plina de entuziasm! Suntem creativi si avem idei inovatoare, care se regasesc in designul produselor noastre, ne place sa cream haine exact ca si cum le-am face pentru noi!

Avem zeci de produse in vanzare, oferind practic posibilitati nelimitate de afiliere pe categoria Fashion. Poti alege ce ai vrea sa promovezi si ce se potriveste mai bine site-ului tau din gama noastra vasta de produse!

Preturile produselor Sensuals sunt foarte atragatoare, iar periodic pregatim reduceri ce  nu pot fi evitate, oferind astfel o usoara posibilitate de promovare.

Oferim livrare oriunde in tara prin curierat rapid, pretul transportului fiind de 15 lei si transport gratuit la comenzile ce depasesc suma de 350 lei.

Punem la dispozitia clientilor nostru consiliere despre marime, livrare, returnare atat prin cotact telefonic cat si prin e-mail.

Scopul nostru…

Dorim sa ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile magazinului nostru va vor oferi satisfactie garantata.

Dorim sa fim un sprijin real in imaginea pe care oamenii si-o doresc, motiv pentru care mereu suntem atenti la calitatea produselor, tendintele si influentele in moda.

Ne-am propus inca de la inceput sa punem accent pe atentia fata de detalii si varietatea produselor, contribuind la realizarea unui stil elegant, atragator, comod si mereu in tendinte, motiv pentru care ne actualizam mereu stocurile si aducem tot timpul colectii noi!

Avand la baza cele mai inovatoare idei si produse de calitate, nu vrem sa fim cunoscuti doar ca un magazin online, ne dorim ca Sensuals sa fie drept cel mai cunoscut brand!

Oferim:

Comisionul de 14% este oferit pentru fiecare vanzare valida inregistrata. Perioada de recurenta este de 30 de zile. Aprobarea comisioanelor se face rapid si prompt in maximul 14 zile.

Bannere atractive “call to action”, grafica moderna care sa reprezinte imaginea Sensuals.

Puncte de fidelitate, precum si cadouri clientilor fideli.

Plati online securizate.

Promovare Facebook:

Este permisa promovarea prin Facebook Adv, profile, pagini, grupuri.

Puteti folosi materiale de pe https://www.facebook.com/S.OnlineFashion.

Promovare AdWords:

Este permisa promovarea AdWords.

Cuvinte negative: sensuals, sensuals.ro, combinatii de prefixe si sufixe a acestor cuvinte – rochii sensuals, haine sensuals, s.a.m.d. .

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa de e-mail afiliere@sensuals.ro sau numarul de telefon 0723 010 669.

Ne tratam partenerii cu corectitudine si respect, asa ca te asteptam in programul nostru de afiliere sa castigam impreuna!

Categorie – Fashion.

Tip campanie – CPS.

Comision – 14%.

Recurenta – 1 luna.

Target – femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani.