Va incurajam sa alegeti aceasta campanie datorita exclusivitatii ei pentru mediul online si a beneficiilor multiple acordate consumatorului final, aspecte ce o fac usor de promovat si generat comisioane.

Obiectivul campaniei este generarea de lead-uri interesate de abonamentul Stomatologie Family in clinica Swiss Ecodent. Pachetul stomatologic include peste 20 de interventii stomatologice de care poate beneficia orice membru al familiei. Printre beneficii se numara o luna gratuita la abonament de cel putin un an, reducere de 15% la serviciile neincluse in abonament, posibilitate plata in rate fara dobanda si transportul gratuit al pacientilor.

Clinica Swiss Ecodent este prima clinica certificata din Romania pentru tratamente stomatologice sub anestezie generala, medicii specialisti au numeroase specializari internationale, aparatura este de ultima generatie (tehnologie laser, radiologie digitala cu doza de radiatii cu pana la 90% mai scazuta). Asadar, este o campanie care trebuie incercata datorita raportului excelent calitate pret al pachetului promovat si implicit o modalitate usoara de generare de comisioane.

Categorie – Sanatate/Fitness.

Tip campanie – CPL.

Comision – 3.2 euro.

Recurenta – 1 luna.

Target – persoanele cu domiciliul in Bucurest.

Lead Valid: Persoana interesata de abonament Stomatologie Family, cu informatii valide (nume, prenume, telefon, e-mail). Lead-ul trebuie sa poata fi contactat telefonic. Doar lead-urile din Bucuresti sunt acceptate.

Nota importanta – Doar lead-urile din Bucuresti sunt acceptate.