Draga afiliat,

Real Magazin reinventeaza experienta cumparaturilor online. Vei constata cu placere ca navigarea pe RealMagazin.ro te scuteste de solicitarea datelor personale la oric click, de crearea unui cont care conditioneaza fiecare apasare a butonului mous-ului, de primirea tardiva a raspunsurilor la intrebarile ale sau de limitarea dreptului tau de a alege exact produsul pe care il vrei, fara urmarea unor sabloane.

Pentru echipa Real Magazin, umanitatea este mai importanta decat succesul, calitatea produselor primeaza in fata profitului, iar satisfactia clientilor este mult mai importanta decat vanzarile. Astfel, vei simti de fiecare data ca esti cea mai speciala persoana care plaseaza o comanda online, in conditii de deplina siguranta si rapiditate.

Preturi incredibile pentru o calitate desavarsita

Atentia si grija cu care echipa Real Magazin isi trateaza clientii nu sunt singurele avantaje ale cumparaturilor in magazinul nostru virtual unic in tara noastra. Vei gasi numeroase produse casnice si accesorii cu adevarat deosebite, la preturi incredibile.

RealMagazin.ro ofera afiliatilor un comision de 8% pentru fiecare vanzare valida generata.

Iti multumim ca ne-ai ales!

Echipa Real

Categorie – Diverse.

Tip campanie – CPS.

Comision afiliati – 8%.

Recurenta – 1 luna.

Target – persoanele in cautare de articole pentru casa sau in cautare de cadouri.