Suntem o platforma de cumparaturi noua, lansata la inceputul acestui an, care isi propune sa combine caracteristicile deja clasice ale magazinelor online cu noul trend din ultimii ani al site-urilor de reduceri si oferte. Practic, alegem cu grija produsele care sunt cele mai cautate si mai dorite de potentialii nostri clienti si le punem la vanzare pe exomag.ro la preturi imbatabile, pe care nici macar site-urile de reduceri nu le pot atinge. Nu punem la vanzare mii de produse, ci ne focusam pe cele despre care stim ca pot produce vanzari cu adevarat.

Pe site-ul nostru puteti vedea in orice moment un top cu cele mai vandute produse, cele mai noi produse, dar si cu produsele cu cele mai mari discounturi.

In ultimele 6 luni valoarea medie a unei comenzi a fost de aproximativ 120 RON si credem cu convingere ca rata noastra de conversie este peste medie.

Destul insa despre noi. Daca ati ajuns pana aici, probabil ca va intrebati cat de mult puteti castiga folosind campaniile noastre. Am vrea sa va putem oferi un raspuns clar la aceasta intrebare, dar nu exista un raspuns universal valabil. Va putem garanta insa o rata de conversie excelenta si, de asemenea, va invitam cu aceasta ocazie sa testati pentru o perioada de cateva saptamani produsele noastre de promovare. Pe baza feedback-ului dvs o sa lucram impreuna la imbunatatirea rezultatelor!

Trebuie sa mai stiti ca acceptam orice tip de promovare, inclusiv Google Adwords.

De asemenea, nu acceptam comenzi telefonice, decat in cazurile urgente sau atunci cand potentialii clienti nu se pot descurca sa plaseze o comanda online.

In ceea ce priveste perioada de aprobare a comisioanelor, o sa facem tot posibilul sa aprobam toate comisioanele cat mai rapid, in maximum 10 zile de la livrarea comenzii.

Produsele sunt diversificate si sortate pe mai multe categorii:

1. Frumusete: truse de machiaj, pensule makeup, accesorii si ustensile makeup. In ceea ce priveste aceasta categorie, avem fara nici o exagerare, cele mai bune preturi din Romania. Just check it out!

2. Ingrijire personala – inca o categorie dedicata in special femeilor, dar nu numai, In curand o sa adaugam zeci de produse noi.

3. Pentru EA – aceasta categorie este dedicata cadourilor pentru EA (in curand zeci de produse noi).

4. Pentru EL – aceasta categorie este dedicata cadourilor pentru EL (in curand zeci de produse noi).

5. Pentru Casa.

6. Vazut la TV – una dintre cele mai populare categorii de produse.

Categorie – Cadouri.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 1 luna.

Target – persoanele care sunt in cautare de cadouri, sau vor sa cumpere cosmetice, produse de ingijire, accesorii pentru casa la preturi foarte bune.