Pachetul iSalary Romania contine toate informatiile ce sunt necesare unui om obisnuit sa inceapa sa castige bani prin marketingul afiliat, chiar daca nu are cunostinte avansate in mediu IT si este un incepator in utilizarea unui computer. Toata informatia este structurata pe mai multe capitole de la nivel zero si pana la expert. Tot ce este necesar este un computer, o conexiune la internet si dorinta de a invata si progresa.

Pachetul este livrat prin curier in termen de 24 de ore lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii. Livrarea se poate face chiar si sambata, iar clientul achita doar la primirea pachetului. Costul transportului este inclus in pret.

Pachetul vine si cu o garantie: daca in termen de 60 de zile de la comanda nu se realizeaza nici macar un comision utilizand informatiile din indrumator, atunci pachetul se poate returna si suma achitata se inapoiaza in intregime.

Targetul nostru sunt persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani ce isi doresc un venit in plus si au destul de mult timp liber dispus sa il petreaca in fata calculatorului.

Afiliatilor nostri le oferim un comision fix de 7 euro pentru fiecare comanda finalizata cu succes.

Categorie – Bani Online.

Tip campanie – CPA.

Comision – 7 euro.

Recurenta – 3 luni.

Target – persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani care doresc un venit in plus.