Campania Primavara/Vara 2014

Suntem o echipa dinamica care a adunat deja multa experienta in comertul online, putem spune ca am fost chiar printre primii din Romania cu un proiect de magazin online de succes: www.ninfashion.ro, magazin online de haine de dama.

Asadar stim ce facem si mai mult, stim ce vor clientii nostri: calitate, diversitate, preturi bune si produse intotdeauna moderne si purtaible.

Iar acum propunem un nou proiect online cu haine de dama, care va ajuta clientele noastre in crearea cu usurinta a unei tinute noi si interesante in fiecare zi.

HaineDragute.ro este un site specializat in vanzarea de haine moderne pentru femei, in acelasi timp intampinandu-si clientele cu solutii de stil.

Ne propunem sa oferim calitate pentru ca clientele noastre sa primeasca satisfactie, ne propunem sa oferim noutate pentru ca clientele noastre sa primeasca entuziasm si, nu in ultimul rand, ne propunem sa oferim stil pentru ca clientele noastre sa primeasca incredere.

Propunem in magazinul nostru online: haine, rochii, fuste, bluze, paltoane, sacouri, camasi, geci, pantaloni de cea mai inalta calitate, in ultimile tendinte si intr-o combinatie perfecta de stiluri.

Pentru a atrage cat mai multi clienti noi si pentru a-i fideliza pe cei vechi, avem periodic promotii care variaza de la 30% la 70%. De asemenea, oferim transport gratuit la comenzi mai mari de 99.99 lei.

Afiliatilor nostri le oferim un procent de 10% din vanzari, cu o perioada de recurenta de 60 de zile.

Targetul nostru de cliente se situeaza intre 18-45 de ani, deoarece avem o gama foarte larga de produse.

Cu proiectul Haine Dragute suntem la inceput de drum, si tocmai asta ne obliga sa construim o relatie bazata pe incredere si respect cu afiliatii nostri. Va asiguram ca veti fi tratati cu corectitudine si ca toate comisioanele vor fi platite la timp.

Va multumim ca ati ales sa va afiliati campaniei noastre.

Thomas Adesman

Echipa hainedragute.ro

Categorie – Fashion.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 2 luni.

Target – femei cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani, cu venituri medii spre mari