Anuntok.ro este un site national de anunturi gratuite, cu posibilitatea de promovare a anunturilor! Site-ul este realizat profesionist, cu design modern, usor de folosit, adaptat si celor mai putin avizati utillizatori.

Ce inseamna o conversie?

Utilizatorii au posibilitatea de a-si promova anunturile printr-un simplu SMS, valabil in toate retelele de telefonie mobila. Durata de promovare a unui anunt este de 14 zile. Promovarea anunturilor ofera facilitati importante: afisare preferentiala pe primele pozitii din site, prioritate in cautari, link website in anunt, evidentiere in listarea anunturilor printr-un fundal colorat, etc. O conversie inseamna un anunt care este promovat de catre un utilizator.

Cum crestem conversia?

Default, limita de anunturi care pot fi postate de un utilizator este 10. Utilizatorii care au cel putin un anunt promovat in cont, pot posta pana la 30 de anunturi gratuite. Dat fiind pretul avantajos pentru promovarea anunturilor (3 euro + TVA) si numeroasele facilitati obtinute prin promovarea anunturilor, rata de conversie obtinuta este mare.

Cat castiga un afiliat?

Comisionul acordat afiliatilor Piata Digitala este de 1.2 euro/lead. In plus, oferim o perioada mare de recurenta (6 luni), timp in care utilizatorii isi pot promva anunturile de mai multe ori. Astfel, afiliatii pot inregistra mai multe comisioane de la un singur utilizator.

Ne dorim o colaborare cat mai stransa cu afiliatii nostri si suntem deschisi la propuneri si sugestii. Pentru informatii suplimentare nu trebuie decat sa ne contactati.

Pe scurt, principalele avantaje ale promovarii site-ului www.anuntok.ro sunt:

- comision fix de 1.2 euro/lead,

- perioada de recurenta mare (6 luni): un afiliat poate inregistra mai multe comisioane in aceasta perioada, prin acelasi utilizator,

- rata de conversie buna.

Categorie – Anunturi.

Tip campanie – CPA.

Comision – 1.2 euro.

Recurenta – 6 luni.

Target – persoanele din toata tara care vor sa posteze un anunt, indiferent de domeniu.