Spalare-fara-detergent.ro este un site care promoveaza un produs ecologic cu rezultate probate: bila ecologica pentru spalat rufe fara detergenti.

Bila ecologica pentru spalat rufe fara detergent este formata dintr-un invelis de plastic umplut cu 4 tipuri de microsfere bioceramice si 2 magneti, fiecare exercitand functii diferitede spalare. La nivel molecular, apa intra in contact cu mineralele sale bioceramice speciale, oferind o spalare naturala si puternica.

Bila ecologica pentru spalatul rufelor fara detergent are o durata de viata de peste 1000 de cicluri de spalare sau de aproximativ 3 ani, daca se foloseste o data pe zi la 4 kg de rufe. Pentru cantitati mai mari, se recomanda utilizarea a 2 bile.

Pe scurt, principalele avantaje ale promovarii site-ului www.spalare-fara-detergent.ro sunt: comision fix de 3.6 euro indiferent de valoarea comenzii (intre 89 si 149 lei); 95% comenzi finalizate online; risc 0 pentru client care poate returna produsul (daca este nemultumit).

Pentru o mai buna intelegere a ceea ce inseamna promovarea, iata mai jos, pe larg, cateva specificatii care il transforma intr-un produs premium, unic pe piata romaneasca:

- comisionul acordat afiliatilor Piata Digitala este de 3.6 euro/lead, indiferent de valoarea comenzii (cea mai mica valoare poate fi de 89 lei cu tot cu TVA);

- este un produs de interes larg, cu precadere pentru publicul feminin;

- beneficiaza de campanii de presa menite sa asigure produsului o expunere mai mare care va crea incredere si va fi determinanta pentru client;

- produs inovator, fiind o metoda revolutionara de spalare ecologica si economica;

- site realizat profesionist, cu continut pertinent, convingator si cu navigare usoara, adaptat atat vizitatorilor obisnuiti cu tehnologia moderna, cat si celor mai putin avizati;

- clientul are posibilitatea de a opta pentu ce produs i se potriveste mai bine, in functie de nevoi sau de buget, deci nu este conditionat de un pret fix: pentru cei nehotarati sau neincrezatori exista posibilitatea achizitionarii unei singure bile, cu un cost mai mic, dar care ofera afiliatului acelasi comision de 3.6 euro;

- risc 0 (zero) pentru clienti, deoarece pot returna produsul daca nu sunt multumiti de rezultate;

- procentul de comenzi finalizate este de 95% (resutl de 5% provenind din comenzi plasate telefonic in urma unui apel pentru a obtine informatii suplimentare, deci care oricum nu s-ar finaliza online).

Categorie – Diverse.

Tip campanie – CPA.

Comision – 3.6 euro.

Recurenta – 3 luni.

Target – in special femeile cu varsta cuprinsa intre 18-65 ani.