Cutia cu Frumusete este cadoul ideal pe care il poti darui persoanelor iubite. Cutia cu Frumusete este un cadou experienta ce ofera beneficiarului accesul gratuit la serviciile de infrumusetare preferate. Garanteaza satisfactia beneficiarului prin cele 300 de optiuni incluse la cele 41 de saloare din Bucuresti, dar si in alte 11 orase din tara.

Cutia cu Frumusete contine un catalog in care sunt prezentate saloanele partenere si 3 carduri pe baza carora se fac rezervarile pentru serviciile alese. Este foarte simplu de folosit: alegi serviciul preferat, faci rezervarea, apoi te bucuri de rasfat.

Cardurile prezentate la intrarea in salon acopera integtal valoarea serviciilor alese, nu trebuie sa platesti nimic in plus. Oferim optiunea adaugarii unui mesaj personalizat.

Acceptam plata ramburs, prin transfer bancar sau cu cardul. Livrarile in tara costa 15 lei, iar cele din Bucuresti 10 lei. De asemenea, pentru cei care aleg plata ramburs se percepe o taxa de 5 lei.

Aceasta campanie are scopul de a genera vanzari pentru produsul Cutia cu Frumusete, care se poate gasi la urmatorul link:

http://www.cadoulmov.ro/cadouri/experiente/cutia_cu_frumusete.html.

Afiliatilor care genereaza vanzari pentru orice produs din magazinul www.cadoulmov.ro, in afara de produsul promovat, advertiserul le ofera un comision de 10% din valoarea vanzarii.

Afiliatilor care genereaza vanzari pentru produsul Cutia cu Frumusete, advertiserul le ofera un bonus, care consta in acordarea a inca 14% din valoarea vanzarii, astfel incat comisionul total oferit pentru vanzarea acestui produs ajunge la 24%. Bonusul va fi acordat pana in data de 10 a fiecarei luni, pentru luna precedenta, pe bucata.

Bonusul este valabil exclusiv pentru produsul Cutia cu Frumusete.

Categorie – Cadouri.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10% din vanzari + 14% bonus numai pentru vanzarea produsului Cutia cu Frumusete.

Recurenta – 1 luna.

Target – persoanele care sunt in cautare de cadouri speciale dedicate femeilor.