PersoLinea.ro este un site care promoveaza slabirea personalizata.

Programul de slabire personalizat PersoLinea reprezinta imbinarea unui plan personalizat pentru slabire, conceput pe baza informatiilor furnizate in cadrul bilantului individual de greutate, cu cel mai puternic agent de ardere a grasimilor PersoLinea Plus. Intreg programul PersoLinea respecta informatiile furnizate de catre client, cu precadere cura special conceputa – PersoLinea Plus, a carei durata depinde de nivelul de motivatie al clientului si de numarul de kilograme pe care acesta doreste sa le piarda.

Pe scurt, principalele avantaje ale promovarii site-ului www.persolinea.ro sunt: comision fix 9 euro indiferent de valoarea comenzii; 95% comenzi finalizate online; risc 0 pentru client care poate returna produsul (daca este nemultumit);

Pentru o mai buna intelegere a ceea ce inseamna promovarea acestei campanii, iata mai jos pe larg cateva specificatii care il transforma intr-un produs premium, unic pe piata romaneasca:

- Comisionul acordat afiliatilor Piata Digitala este 9 euro/comanda indiferent de valoarea comenzii.

- Este un produs de interes larg (slabitul este un subiect de care fiecare se loveste la un moment dat), care se preteaza atat publicului feminin, cat si celui masculin.

- Beneficiaza de campanii de presa menite sa asigure produsului o expunere mai mare care va crea incredere si va fi determinanta pentru client.

- Produs inovator, fiind un produs de slabire ce se bazeaza pe exploatarea particularitatilor fiecarei persoane.

- Site realizat profesionist, cu continut pertinent, convingator si navigare usoara, adaptat atat vizitatorilor obisnuiti cu tehnologia moderna, cat si celor mai putin avizati.

- Clientul are posibilitatea de a opta pentru ce cura i se potriveste mai bine, in functie de nr. de kg pe care le are de pierdut, sau de buget, deci nu este conditionat de un pret fix. Cu toate acestea, comisionul afiliatului ramane acelasi: 9 euro / comanda.

- Risc 0 ( zero) pentru clienti, deoarece pot returna produsul daca nu au rezultate.

- Procentul de comenzi finalizate online este 95% (restul de 5% provenind din comenzi plasate telefonic in urma unui apel pentru a obtine informatii suplimentare, deci care oricum nu s-ar finaliza online).

Categorie – Dieta/Produse Naturiste.

Tip campanie – CPA.

Comision – 9 euro.

Recurenta – 3 luni.

Target – persoanele care vor sa scape de kg. in plus.