Loto-Castig.ro este un site care promoveaza castigul la loto 6 din 49. In cadrul site-ului, clientii pot primi variantele de jucat la cele doua extrageri saptamanale 6 din 9 ce au fost elaborate pe baza sistemului profesorului de matematica francez Michel Martin. Datorita acestor variante, castigul este garantat!

Pe scurt, principalele avantaje ale promovarii site-ului www.loto-castig.ro sunt: comision fix 1.15 euro indiferent de valoarea comenzii ( intre 5 si 10€); 95% comenzi finalizate online; plata facila prin card / SMS sau Romtelecom.
Pentru o mai buna intelegere a ceea ce inseamna promovarea acestei campanii, iata mai jos pe larg cateva specificatii care il transforma intr-un concept premium, unic pe piata romaneasca:

  • Comisionul acordat afiliatilor Piata Digitala este 1,15 euro/lead  indiferent de valoarea comenzii (cea mai mica valoare poate fi 5€ fara TVA).
  • Este un concept de interes larg (toata Romania vrea sa castige la Loto), care se preteaza atat publicului feminin, cat si celui masculin.
  • Beneficiaza de campanii de presa menite sa asigure conceptului o expunere mai mare care va crea incredere si va fi determinanta pentru client.
  • Concept inovator, fiind foarte cunoscut pe piata din Europa si deja testat cu succes.
  • Site realizat profesionist, cu continut convingator si navigare usoara, adaptat atat vizitatorilor obisnuiti cu tehnologia moderna, cat si celor mai putin avizati.
  • Clientul are posibilitatea de a opta pentru numarul de variante pe care doreste sa le joace, in functie de buget, deci nu este conditionat de un pret fix. Astfel pentru cei nehotarati sau neincrezatori exista cea mai ieftina varianta de abonament la 5€, dar care ofera afiliatului acelasi comision 1.15 euro.
  • Procentul de comenzi finalizate online este 95%.

Categorie – Divertisment.

Tip campanie – CPA.

Comision – 1.15 euro.

Recurenta – 3 luni.

Target – persoanele pasionate de jocuri de noroc.