SensitiveComfort este magazinul in care doamnele si domnisoarele gasesc produse germane ce pot defini notiunile de calitate si confort.

Tot ceea ce se comercializeaza prin Sensitive Comfort este realizat din materiale de calitate, finisate in detaliu, Anita fiind o marca recunoscuta la nivel international.

Un avantaj fata de ceilalti vanzatori de lenjerie intima de dama este acela al produselor de marimi mari, fara a stirbi din eleganta si feminitatea modelelor.

Body-urile si lenjeria modelatoare si sutiele din gama Anita Comfort care se regasesc in magazinul online www.sensitivecomfort.com sunt disponibile chiar si pana la cupa I.

Croiul produselor din aceasta gama si materialele folosite asigura un confort deosebit in timpul purtarii lor, senzatia fiind de usurare fara a neglija latura sexy a fiecarui model in parte.

Lenjeria din gama Anita Active care se regaseste in magazinul online www.sensitivecomfort.com reprezinta modelul pentru producatorii din toata lumea. Prin caracteristicile lor, aceste modele elimina transpiratia de pe corp iar sutienele Anita Active limiteaza miscarea sanilor in timpul practicarii activitatilor sportive cu pana la 78%, ceea ce elimina aparitia vergeturilor si a altor leziuni la nivelul sanilor.

Categorie – Lenjerie.

Ti p campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 1 luna.

Target – femei de toate varstele, cu venituri medii si femeile care practica sportul.