Tomky.ro este un magazin online cu haine pentru copii care isi propune sa imbrace copiii de la 0 la 6 ani cu haine de calitate la preturi cumpatate. Majoritatea articolelor din magazin provin de la branduri din UK, Germania, Danemarka, Belgia si Romania. Tomky.ro se adreseaza familiilor cu venituri medii spre mari. Magazinul este atestat TRUSTED.ro.

Deoarece livram din stocuri proprii, hainele ajung rapid la cumparatori. Coletele se trimit in fiecare zi lucratoare prin curier rapid, iar livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 150 lei.

Pentru ca avem incredere in produsele noastre, asiguram veridicitatea descrierii hainelor si a pozelor acestora, iar clientii care sunt nemultumiti  pot returna hainele fara explicatii, dar si fara costuri suplimentare, returul fiind suportat de Tomky.ro.

Campania actuala prezinta colectia de primavara-vara care se remarca prin materialele prietenoase cu pielea copilului, cromatica atractiva si croiul vesel. Saptamanal, o parte din produsele din aceasta colectie sunt la pret  promotional.

Campania dureaza 3 luni.

Categorie – Produse copii.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 2 luni.

Target – familiile cu copii mici, cu venituri medii spre mari.