Stim cat de importanta este afacerea dvs. si va oferim garantia ca site-ul dvs. va fi permanent  online pentru a fi accesat de catre clienti sau potentiali clienti.

Va oferim spatiu pe disc in functie de nevoile dvs.,  conturi de email, domenii add-on, subdomenii, baze de date mysql, conturi ftp, trafic nelimitat, backup extern, firewall hardware, administrare cPanel.
Acces national de pana la 100Mbps, acces international de pana la 10Mbps, Datacenter in Bucuresti, uptime 99.98%.

Misiunea pe care ne-o asumam este aceea de a oferi servicii web profesionale complete care sa contribuie la indeplinirea obiectivelor cu privire la prezenta firmei dumneavoastra pe Internet.

De ce noi? Scopul nostru este de a ajuta clientul sa beficieze de o afacere online, sa consolideze sau sa atraga noi parteneri de afaceri. Credem in onestitate şi relatii pe termen lung, de aceea de aceea sprijinim proiectele noastre cu asistenta completa si gazduire permanenta.

Site-ul dvs. este in siguranta, iar sistemul face backup automat periodic. In plus, in scopul de a simplifica modalitatea de raspuns la intrebarile dvs. si de a va indruma mai bine, utilizam un sistem de tichete pentru suport.

Hai sa vorbim despre urmatoarea ta idee de afacere online!

CSDesign.ro te invita online!

Categorie – Servicii web.

Tip campanie – CPS.

Comision – 40%.

Recurenta – 1 luna.

Target – persoanele care vor sa porneasca o afacere online.