BeSpecial.ro este un magazin online de bijuterii din argint, bijuterii inox, bijuterii fantezie si cadouri. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a cumpara rapid si simplu bijuterii si accesorii speciale de cea mai buna calitate si la preturi rezonabile, fara disconfortul creat de deplasarile catre magazinele uzuale.

Comercializam online o gama diversificata de bijuterii rafinate si accesorii deosebite ce pot ajuta clientii nostri sa isi puna in valoare calitatile native si personalitatea sau sa ofere cadouri minunate celor dragi.

Majoritatea bijuteriilor din argint sunt creatii ale unor designeri renumiti si se disting prin calitate si design de oferta predominanta din Romania. In plus, majoritatea bijuteriilor din argint nu contin nichel (alergen) si sunt placate cu rodiu (metal din gama platinei), fapt ce le ofera un plus de stralucire si previne tendinta de ingalbenire/oxidare a argintului simplu (nerodiat).

Toate bijuteriile din argint sunt verificate si marcate de Directia Metale Pretioase din ANPC si se livreaza in cutiute de bijuterii si plicuri antisoc (ambalaj oferit gratuit), in timp ce produsele de tip bijuterii fantezie si bijuterii inox sunt livrate in plicuri antisoc, oferite tot gratuit.

Dispunem de stocuri proprii, actualizate in timp real, produsele fiind disponibile pentru livrate imediata. Produsele se livreaza in 24 ore cu Fan Courier sau in 2-3 zile cu Posta Romana.

Oferim frecvent reduceri (pana la -60%!) si alte facilitati precum livrare gratuita la diferite game de produse. In plus, clientii beneficiaza de reduceri pe valoarea achizitiei si de reduceri prin vouchere oferite frecvent prin concursurile si newsleterele noastre.

Pentru afiliati oferim un comision de 10% pentru orice vanzare valida generata magazinului nostru, cu posibilitatea de a obtine bonusuri si castiguri suplimentare in functie de performanta.

Prin instrumentele noastre de promovare incercam sa dezvoltam cu afiliatii nostri relatii win-win pe termen lung si sa-i ajutam in promovarea magazinului si obtinerea de comisioane.

Va stam la dispozitie pentru orice sugestii sau propuneri customizate pe care doriti sa le puneti in practica!

BeSpecial.ro

afiliati@bespecial.ro

Categorie – Bijuterii.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 1 luna.

Target – femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18 – 45 de ani, cu venituri medii, care sunt in cautare de cadouri pentru cei dragi sau vor sa isi achizitioneze accesorii deosebite.