Suntem bucurosi sa va intampinam in magazinul nostru online!

Aici veti face cunostinta, pentru prima oara in Romania, cu produse de calitate garantata, produse ce au facut inconjurul lumii in domeniul accesoriilor pentru nunta, botez si aniversari, dar si in domeniul accesoriilor pentru evenimente corporate, campanii publicitare sau de natura mediatica.

Firma noastra este importator unic si dealer autorizat al produselor firmelor mentionate in Romania si Republica Moldova si de aceea site-ul nostru poarta siglele ce garanteaza calitatea si originea acestora. Astfel, noi va garantam cele mai mici preturi, servicii de returnare si inlocuire a produselor si lucram cu toate companiile de profil si magazine de specialitate, oferindu-le reduceri atat pentru achizitii en-detail cat si pentru cele in regim en-gros!

Peste 1000 de produse din categoria accesoriilor de evenimente, accesorii de nunta si botez, marturii, invitatii de nunta si de botez, cadouri aniversare, cadouri tematice, cadouri pentru ocazii speciale, accesorii si pantofi de mireasa si pantofi de ocazie, te asteapta!

Gasesti tot ce iti trebuie pentru accesorizarea unui eveniment special, sub acelasi acoperis!

Speram sa parcurgeti cu placere site-ul nostru care este imbunatatit zilnic pentru a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra. Produse noi si inedite sunt adaugate saptamanal, iar promotiile se tin lant!

Categorie – Diverse.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 3 luni.

Target – persoanele fizice care se pregatesc pentru organizarea unui eveniment special, dar si persoanele juridice care organizeaza astfel de evenimente.