Te lovesti in fiecare zi de afise si incurajari pentru a renunta la fumat sau sfaturile prietenilor si familiei devin din ce in ce mai insistente? Esti in locul potrivit, fiindca noi iti propunem o solutie inovatoare pentru a renunta la tigarile normale si, in mod treptat, la fumat.

Avantajele folosirii unei tigari electronice sunt numeroase, dintre care amintim faptul ca poti fuma oriunde, chiar si in locurile in care fumatul este interzis; elimini substantele daunatoare din tigarile obisnuite, pastrand doar nicotina a carei cantitate o poti reduce in mod treptat. Un alt factor important este reprezentat de faptul ca iti vei reduce cheltuielile, pretul tigarilor electronice fiind semnificativ mai scazut decat pretul tigarilor obisnuite.

De ce Sailebao.ro? In primul rand pentru ca suntem un departament care se ocupa exclusiv de distribuirea tigarilor electronice. Societatea comerciala din care face parte acest departament este importator direct al produselor Shenzen Sailebao Technology. Tigara electronica comercializata prin intermediul site-ului Sailebao.ro este vanduta la prima mana si beneficiaza de garantie!

Suntem convinsi ca datorita logisticii de care dispunem, va putem oferi tigara electronica la cel mai mici pret.

Categorie – Diverse.

Tip campanie – CPS.

Comision – 17%.

Recurenta – 3 luni.

Target – fumatorii care vor sa renunte la acest viciu.