De ce sa te alaturi campaniei VibratoareX.ro?
VibratoareX.ro este un sex shop online, cu o experienta de peste 3 ani in domeniu. Mai jos va prezentam cateva motive prin care VibratoareX.ro se diferentiaza de celelalte magazine online ce isi desfasoara activitatea in aceeasi nisa cu a noastra, cea a comercializarii produselor destinate adultilor.
1. Cel mai bun pret garantat – stim cu totii ca pentru piata din Romania, pretul a fost, este si va fi un factor de decizie foarte important. Noi studiem preturile competitorilor lunar pentru a putea oferi cel mai bun pret garantat clientilor nostrii.
2. In magazinul VibratoareX.ro nu sunt costuri ascunse, cum de altfel veti gasi in alte magazine concurente. Clientii nu vor avea surprize neplacute in momentul efectuarii platii, astfel conversiile voastre fiind asigurate.
3. Lucram cu stocuri foarte bine puse la punct. Clientii trimisi de catre dumneavoastra pot intra in posesia coletului in termen de 24-48 de ore, depinzand si de modul de livrare ales. Ne straduim sa trimitem comenzile in aceeasi zi. Lucram si sambata!
4. Livrarea coletului se efectueaza in mod discret, in cutii fara marcaje.
5. Clientii trimisi de catre voi se vor bucura de discretie ridicata, acestora nu li se vor efectua conturi de utilizator pe site.
6. Politica de returi transparenta. Clientii trimisi de catre dumneavoastra vor putea returna produsele comandate in termen de 30 zile, daca acestea sunt nefolosite si nedeschise. Va garantam o rata de retur foarte scazuta, clientii magazinului VibratoareX.ro beneficiaza de toate costurile la vedere, coletele livrate in mod discret si calitatea produselor de standarde inalte astfel rata de retur este foarte mica.
7. Lucram cu firme de curierat rapide si de incredere: TNT Courier si Fan Courier. Dar si cu Posta Romana pentru clientii ce doresc un cost scazut al transportului.
8. Oferim TRANSPORT GRATUIT, pentru diferite praguri de comanda.
9. Ascultam sfaturile clientilor si ale voastre. Incurajam comunicarea directa intre afiliati si noi. Va stam la dispozitie pentru sugestii si propuneri!
10. Spor la conversii!
Magazinul online VibratoareX.ro este operat de catre firma SC PYMA KIDS SRL din Iasi.Categorie – Diverse.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 3 luni.

Target – campanie adresata exclusiv persoanelor de peste 18 ani!