ReFashion.ro este un important retailer online cu haine pentru adolescente si pentru tinerele doamne, care apreciaa moda si care isi doresc sa fie in pas cu ultimele tendinte.

In spatele site- ului ReFashion.ro se afla o echipa de oameni, pasionata si indragostita de moda, de frumos, de nou, oameni care urmaresc cu atentine ce se poarta in cele mai cool comunitati de tineret si care incearca sa furnizeze clientelor site-ului doar haine din cele mai recente colectii ale celor mai cunoscute branduri (precum Zara, Pull&Bear, H&M, etc.) sau haine fabricate in serii limitate in atelierele unor designeri de prestigiu.

Mai mult decat atat, pe ReFashion.ro puteti gasi adesea haine pe care le puteti vedea si in garderoba unor vedete din Romania, piese vestimentare deosebite, dar la preturi excelente.

Saptamanal avem produse noi si oferte speciale, intens promovate. Lunar, cumparatoarele noastre se pot bucura de o promotie cu beneficii imediate. Si nu in ultimul rand, toate comenzile de peste 100 lei primesc un Cadou surpriza.

In ajutorul afiliatilor nostri pregatim bannere, feed-uri de produse, link-uri si texte de prezentare. Suntem deschisi propunerilor de promovare personalizata si va stam la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie de sprijin sau informatii suplimentare.

Sa avem succes la vanzare!

Va multumim!

Echipa Refashion

www.refashion.ro

office@refashion.ro

Categorie – Fashion.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 1 luna.

Target – femei cu varsta cuprinsa intre 16 si 45 de ani, cu venituri medii spre mari.