Vrei sa aduci o schimbare in spatiul interior de acasa sau de la birou, o schimbare care sa iti reflecte personalitatea, dar nu ai chef sa te apuci de mutat mobila? Cea mai simpla metoda pentru asa ceva este folosirea stickerelor de perete.

Site-ul Lipicios.ro este primul magazin online de stickere decorative pentru pereti, masini si laptopuri. Cu ajutorul stickere-lor de perete poti realizta camere tematice, obiecte personalizate, poti defini diferite tiprui de spatii (camere de copii, dormitoare, camere de zi, spatii comerciale, sali de fitness, etc.). Pe langa stickere de perete, pe Lipicios.ro vei gasi stickere auto si stickere pentru laptop sub forme pline de imaginatie. Datorita varitetii de modele, culori dar si de suprafete pe care pot fi aplicate stickerele, printre clientii magazinului se regasesc atat femei cat si barbati.

De-a lungul timpului am desfasurat activitati de colaborare cu diverse site-uri de reduceri (FunDeal, Kuponiada, GoldenDeals, Zumzi) si cu Vivre, iar comenzile inregistrate in urma acestor demersuri comunicationale ating un numar de aproximativ 2.000 de comenzi.

Experienta acumulata in aproximativ 5 ani de existenta pe piata online si capacitatea de a continua in desfasurarea acestei activitati, ne recomanda ca fiind un business profitabil si un partener de incredere.

Valoarea medie al unei comenzi depaseste un total de 150 lei.

Categorie – Diverse.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 1 luna.

Target – femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18-45 de ani, cu venituri medii, care doresc sa-si personalizeze peretii si obiectele personale. Preponderenta motivelor florale face insa ca ponderea publicului feminin printre clientii Lipicios.ro sa fie de 70%.