Odo  Romania este importator si distribuitor autorizat pentru gama de odorizante California Scents fabricate in Statele Unite. Din magazinul lor online, OdoShop.ro, poti cumpara cele mai noi odorizante pentru masini, pentru camera sau pentru animale de companie.

Toate produsele sunt originale, importate de la producatorul din Statele Unite. Gama de odorizante California Scents are in momentul de fata un succes foarte mare, datorita calitatii de nivel si datorita raportului calitate-pret. Produsele California Scents sunt disponibile intr-o gama larga, sub mai multe forme: rasina, gel lichid, etc.

Trebuie mentionat si faptul ca Odo Romania este implicata in miscarea “green” si, prin urmare, toate produsele lor sunt 100% organice si nu dauneaza ecosistemului (chiar si ambalajul lor este reciclabil) si multe dintre ele au si certificare EnviroKleen. EnviroKleen este un certificat oferit de compania americana Chem Tel Ink prin care se atesta ca unele produse nu dauneaza mediului inconjurator si populatiei.

Categorie – Diverse

Tip campanie – CPS

Target –  pentru odorizantele auto publicul tinta sunt persoanele de sex masculin, intre 16-40 ani, cu venituri medii sau peste medie, care cumpara produse si/sau servicii online macar o data pe luna. Pentru odorizantele de camera clientul target predominant este de sex feminin, cu varsta cuprinsa intre 22-50 ani. Pentru odorizantele Pet Scents targetul este clientul care are macar un animal de companie.

Comision – 12.50%

Recurenta – 3 luni.