Bocane.ro iti propune o colaborare bazata pe dorinta de dezvoltare si respect. Iata cateva dintre argumentele care suntem siguri ca te vor convinge sa ne promovezi:
- Oferim accesorii speciale pentru Ea si El, deci putem satisface cerintele clientilor de ambele sexe, cu peste 600 de modele de accesorii disponibile.
- Produsele oferite exclusiv din stoc propriu sunt livrate in ziua urmatoare pentru majoritatea comenzilor, iar livrarea prin curier rapid este gratuita pentru comenzi peste 120 Lei. Livrarea foarte rapida este un atu important pentru realizarea de conversii in cazul cadourilor.
- Un alt argument care convinge multi clienti este constituit de ambalajele elegante oferite gratuit pentru fiecare produs si ambalajele speciale pentru cadou disponibile in sectiunea Cadouri, la preturi accesibile.
- Pentru clientii orientati catre pret, punem la dispozitie sectiunea de Promotii si Oferta Zilei, ambele oferind produse cu pretul redus cu pana la 50%. Dar comisionul tau ramane acelasi!
- Comisionul oferit este de 10% din valoarea comenzii generate, iar luand in considerare ca valoarea medie a comenzilor depaseste 180 Lei, iti va asigura un venit consistent.

Te asteptam sa incepem o colaborare cat mai profitabila pentru ambele parti!

Categorie – Fashion.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Target – femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 23-45 ani, cu venituri peste medie.

Recurenta – 3 luni.