Dacris este o firma cu experienta de 17 ani in vinzarea articolelor de birou. Au inceput in Constanta, s-au extins in Bucuresti si acum vand in toata tara. Sunt o echipa de peste 250 de oameni.

In aceasta campanie promoveaza rollerul Frixion de la Pilot, un produs pur si simplu fascinant. Ce face el? Scrie, sterge, rescrie! Cum reuseste? Cerneala folosita de acest roller dispare prin frecare. Asta datorita “Tehnologiei Metamocolor”, expresie invenata  de oamenii de marketing de la Pilot, dar care defineste de fapt o varianta a cernelurilor termo-reactive. Functioneaza in felul urmator: caldura generata prin frecare face ca cerneala sa devina translucida si sa dispara la temperaturi de peste 60 grade Celsius. Daca pui hartia in frigider (la temperatura de -10 grade Celsius) scrisul reapare.

Dupa cum am spus anterior, rollerul Frixion este fabricat de Pilot. Compania Pilot Pen detine cea mai veche fabrica de instrumente de scris din Japonia, fiind infiintata in anul 1918. Este printre primii trei producatori de instrumente de scris din lume, produsele sale fiind bine cunoscute in toata lumea pentru calitatea lor si pentru inovatiile aduse instrumentelor de scris.

Categorie – Diverse.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 3 luni.

Target – in principiu toata lumea, mai ales persoanele care lucreaza la birou, studentii si elevii.