Fashionlab.ro s-a remarcat de mai bine de 1 an in mediul online, prin intermediul pieselor vestimentare ce se regasesc in serie limitata si care provin din colectiile unor label-uri alternative, multe dintre acestea aduse in premiera in Romania.

Magazinul propune tinute ce se adreseaza tuturor celor care isi doresc ceva diferit si unic, la Fashionlab.ro neexistand target-uri in ceea ce priveste varsta si nici public tinta. Asta pentru ca hainele prezente in boutique pot fi purtate de catre oricine, oriunde si orice moment al zilei, limita stand doar imaginatia in ceea ce priveste asocierea pieselor si desigur dorinta de a fi diferit.

In portofoliul Fashionlab.ro se numara branduri precum Irregular Choice, Fiorelli, Lavand, Peter Grimm, Darimeya, Creative Recreation, Ringspun, U Roads, GSUS, Design By Humans, Merc London, Goorin Brothers

Categorie – Fashion.

Tip campanie – CPS.

Comision – 10%.

Recurenta – 3 luni.

Target – femei si barbati cu venituri medii spre mari, in special din zona urbana, si care, in ce priveste aspectul, prefera un stil cu multa originalitate.